Boekt u buiten 6 weken voor vertrek, dan voldoet een aanbetaling. U dient het restantbedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen. Indien u een reis boekt met aanvang binnen 6 weken, dan vragen wij u direct de gehele reissom te voldoen.

De aanbetaling hangt af van de voorwaarden van de leverancier. U kunt de aanbetaling per Ideal voldoen. De restantbetaling dient u uiterlijk 6 weken voor vertrek te hebben overgemaakt. Wanneer u binnen zes weken voor vertrek boekt moet het totale bedrag direct bij boeking via iDeal betaald worden.

Dit is mogelijk. De reizigers kunnen het restantbedrag overmaken door middel van een eigen overschrijving. Het is wel van belang dat bij de overschrijving duidelijk het boekingsnummer wordt vermeld, zodat onze financiële administratie weet bij welke boeking de betaling hoort.

Wilt u het restantbedrag overmaken voor een boeking gemaakt via onze website, dan kunt u dit op onderstaand rekeningnummer doen:

 

IBAN NL 73 INGB 0695061615
Ten name van: Reas Reizen B.V.
Dorpsweg 98-100
3083 LE ROTTERDAM
Betalingskenmerk: uw factuurnummer

Boekingen gemaakt tot 6 weken voor vertrek: De aanbetaling kan middels een iDEAL- of pinbetaling worden voldaan. Het restantbedrag kan u zelf overmaken naar onderstaande bankgegevens. Vermeld bij het overmaken altijd uw boekingsnummer. Houdt u zich wel aan het juiste bedrag en de juiste betalingstermijn zoals op uw factuur staat aangegeven.
 

Betalingsgegevens:

ING Bank rekening: NL 73 INGB 0695061615
Ten name van: Reas Reizen B.V.
Dorpsweg 98-100
3083 LE Rotterdam