Tot5procentkorting.nl is onderdeel van Reas Reizen B.V. Reas Reizen is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Met een team van 15 reisprofessionals staat Reas Reizen jaarlijks garant voor duizenden zorgeloze vakanties. Reas Reizen is uiteraard lid van de ANVR en het SGR waardoor uw reis in goede handen is! 

Reas Reizen is zelfs al 3 maal uitgeroepen tot het Beste Reisbureau van Nederland! Uiteraard zijn wij erg trots op deze titels. Onze medewerkers doen iedere dag weer hun uiterste best om voor u een onvergetelijke reis te verzorgen. Reas Reizen heeft medewerkers met een passie voor reizen. Waar mogelijk zijn zij u voorgegaan om ter plaatse te kijken zodat zij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. 

Reas Reizen vertegenwoordigt vrijwel alle touroperators. Daarnaast treden wij ook zelf op als touroperator door reizen voor u op maat samen te stellen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een reis die aan al uw wensen voldoet. 

U kunt uw reis reserveren via onze website, maar indien u graag een persoonlijk advies wenst, bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze mooie reiswinkel. Indien gewenst kunt u zelfs een afspraak maken en uw reiswensen vooraf aan ons doorgeven. De koffie mét appelgebak staan voor u klaar! 

Tevens goed om te weten is dat ons zusterbedrijf CruiseClub, gevestigd in hetzelfde pand, u tal van cruises aan kan bieden. Onze cruisespecialisten kunnen uw cruisevakantie verzorgen compleet met vluchten, transfers en hotels. Meer informatie kunt u vinden op de website www.cruiseclub.nl

Indien u meer informatie wenst over onze organisatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. 

Veel plezier op deze site en wij zien uw boeking graag tegemoet! 

Met vriendelijke groet, 

Het team van Reas Reizen